Højt solskin og røde kinder i Vinterkarrusellen

Højt solskin og røde kinder i Vinterkarrusellen

21. januar 2013 - kl. 0:39 - af

Solen skinnede, den lette frost bed lidt i kinderne og sneen knirkede under de ivrigt trippende løbesko hos den omkring 90 løbeentusiaster, der lørdag eftermiddag var mødt op ved ØVI’s klubhus til en svingtur i Vinterkarrusellen.

To gange 7,5 km plus 4,5 km rundt i Østervrå og omegn lød udfordringen på, og efter en kort velkomst med tilhørende informationer om dagens løb var de ivrige løbere klar. På forhånd havde Jørgen Aagreen fra Østervrå Løberne løbet alle tre ruter igennem, og konstateret at kvaliteten var rigtig god.

Frontløbere og bagstoppere
Deltagerne blev opdelt i tre gruppe efter løbehastighed, og i hver grupper var der en frontløber og en bagstopper. Vinterkarrusellen er et socialt løb, hvor det forventes at grupperne forsøger at holde en samlet trup hele vejen, så de hurtigste vil hele tiden løber tilbage og følges med dem, der er knap så hurtige – på den måde kommer alle i mål på samme tid. – Vi indleder med at løbe den samme rute alle sammen, forklarede Martin Nielsen fra Østervrå Løberne, og herefter samles vi i klubhuset, hvor et tag-selv-bord vil forsyne deltagerne med nye energi. Anden runde er der frit valg mellem ruterne.

Løbet er tilrettelagt, så alle løber gerne skulle slutte på samme tid. De hurtigste kan vælge en bonustur, mens de venter på, at de sidste skal komme i mål. Til slut samledes alle løbere til hyggeligt samvær i klubhuset med kaffe og kæmpe kagebord sponseret af deltagerne.

Flere løb på vej
– Det flotte vintervejr gjorde bestemt sit til, at det blev et vellykket arrangement, lyder det fra arrangørerne. Vi er også glade, at så mange havde lyst til at være med, et bredt felt med repræsentation fra ex. Sæby, Hjørring, Lendum, Brønderslev, Tårs, Frederikshavn og selvfølgelig de lokale Østervrå Løbere. Deltagerne synes godt om løbeterrænet, der viste sig i sin fulde vinterpragt. Mange benyttede da også lejligheden til at tage flotte vinterbilleder i det afvekslende landskab.

– Vi er under alle omstændigheder meget tilfreds med afviklingen af dagens løb, og vi er helt sikkert friske på at stå for flere løbearrangementer, slutter Østervrå Løberne.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Højt solskin og røde kinder i Vinterkarrusellen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER