Årets Iværksætterpris gik til Ostefruen

Årets Iværksætterpris gik til Ostefruen

18. januar 2013 - kl. 10:57 - af

Fredag morgen kl. 8.00 var spændingen stor i Det Musiske Hus i Frederikshavn. Her skulle bl.a. årets Iværksætterpris uddeles og denne gang gik prisen til Ostefruen i Grønnegade 26 i Sæby.

Knap 200 personer fra det lokale erhvervsliv deltog i det årlige Vækst og Vilje Erhvervs- og kulturarrangement, som fandt sted for 8. gang. Her kårer Frederikshavn Erhvervsråd virksomheder eller personer i Frederikshavn Kommunen, som har klaret sig godt og ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med erhvervsudvikling i Frederikshavn Kommune.

Tina Qvist Andersen var en glad vinder, der efter sin tredje nominering kunne løbe af sted med prisen.
– Jeg er da stolt, især når man ved, at det er for hele Frederikshavn Kommune. Det betyder meget, at nogen vil indstille en og synes, at man gør det godt. Det giver samtidig et positivt fokus på butikken, og det, synes jeg jo, er super fantastisk. Jeg er blevet taget rigtig godt i mod i Sæby, og jeg ser yderst positivt på fremtiden for butikken, hvor vi allerede er i gang med at tænke i nye koncepter.

SaebyAvis ønsker Tina tillykke med prisen.

Indstillingen lød således:
Virksomheden blev grundlagt i sommeren 2010 og har tilført en god, gammeldags og samtidig supermoderne ostebutik til Sæby, som allerede er en etableret del af butiksbilledet.  Indehaveren har formået at skabe et unikt miljø, der passer utroligt godt ind i Sæbys gamle bymiljø og fuldender Sæbys image som en by, hvor de gode råvarer og specialbutikker er i centrum.

Sæby er i forvejen kendt for en lang række lokalt producerede kvalitetsfødevarer, og vinderen bidrager med et stort udvalg af specialiteter og kvalitetsoste fra såvel danske mejerier som fra de bedste osteproducenter i udlandet. Butikken producerer samtidig sin egen flødeost og kan byde på et bredt udvalg af specialiteter udover ost som specialøl, lokalt produceret marmelade, olie og pålæg fra Italien og Spanien. De har formået at dyrke tapas-konceptet og tænker hele tiden innovativt i forhold til deres kunder.

Iværksætteren bag har med sin butik ramt et behov, som i dag er anerkendt og populær hos både fastboende og gæster samt har et stort opland.  Med sin glade udstråling og store viden om de oste, hun serverer, yder indehaveren kundeservice i top. Man får en udstrakt service, som gør, at mange kommer igen og igen.  Indehaveren har fået en god modtagelse af kunderne, men hun har fortsat store visioner for, hvordan hun løbende udvikler forretningskonceptet.  Hun har et engagement og en gnist, som en ægte iværksætter, og hun fortjener et stort skulderklap.

En kommentar til “Årets Iværksætterpris gik til Ostefruen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Årets Iværksætterpris gik til Ostefruen”

  • Tillykke Tina. Det er velfortjent dejlig forretning med mange gode oste og altid en kvik bemærkning :-D)

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets Iværksætterpris gik til Ostefruen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER