Stor interesse for HD erhvervsøkonomi

Stor interesse for HD erhvervsøkonomi

17. januar 2013 - kl. 10:20 - af

I samarbejde med Aalborg Universitet og Initiativforum for Erhverv udbyder Erhvervshus Nord en unik mulighed for det lokale erhvervsliv til at tage Erhvervsøkonomi HD 1. del i Kattegat Siloen i Frederikshavn med start 31. januar, og det strømmer ind med tilmeldinger.

18 deltagere har allerede meldt sig til undervisningen i Erhvervsøkonomi HD 1. del, som starter op i slutningen af januar i Kattegat Siloen på Frederikshavn Havn. Samarbejdet med Aalborg Universitet om at etablere kurset i Frederikshavn er en del af Erhvervshus Nord langsigtede strategi om at hæve kompetenceniveauet i kommunen.

–        Vi er glade for at kunne udbyde denne mulighed til alle i Frederikshavn Kommune. Der er mangel på højtuddannet arbejdskraft i kommunen, så hvis vi vil realisere de store vækstpotentialer, der ligger og venter, så må vi gøre noget ved det. Vi arbejder derfor på at hæve kompetenceniveauet hos de ansatte i området, og dette er et skridt på den vej, siger Niels Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

Prisen er normalt 8.250 kroner, men med tilskud fra Initiativforum for Erhverv, der støtter lokale erhvervsprojekter, er det muligt at udbyde kurset til en pris af 2.500 kroner. Undervisningen vil finde sted på torsdage fra klokken 13.00 – 16.30 frem til juni 2013, hvor der afholdes eksamen.

–        Initiativforum for Erhverv er sat i verden for at holde et stærkt fokus på fremadrettede initiativer og handlinger, der kan medvirke til at få folk i job og erhvervene i vækst. Tilbuddet til kommunens erhvervsliv om at kunne sende folk på uddannelse i Erhvervsøkonomi HD i Frederikshavn til en favorabel pris, er en satsning, der også set på den lange bane, er med til at løfte arbejdskraftens kompetenceniveau og dermed øge virksomhedernes konkurrencekraft, udtaler Frederikshavn Kommunes borgmester Lars Møller.

En af de 18, som allerede har meldt sig til undervisningen, er Brian Studsgaard, der driver virksomheden Studsgaard med base i Frederikshavn.

–        Som selvstændig håndværker i en virksomhed i vækst, er muligheden for at deltage i erhvervsøkonomi HD en helt oplagt mulighed for at blive bedre rustet i en tid med store udfordringer, og når så denne mulighed bliver tilbudt på ”hjemme-”adressen, så var det jo bare at komme i gang, siger Brian Studsgaard.

En anden tilmeldt er Jens Mortensen, der er Logistics Coordinator hos Martin Professional A/S. Han er uddannet radiomekaniker og har en merkonomuddannelse, hvor der indgik erhvervsøkonomi.

–        Det er en del år siden, jeg sidst var igennem erhvervsøkonomi. Og i den funktion jeg har i virksomheden, har jeg brug for at få det opfrisket, og så skader det jo aldrig at lære noget nyt. Jeg bor selv i Hjørring, men det passer fint, at det er tæt på min arbejdsplads, så jeg ikke skal til at køre til Aalborg, siger Jens Mortensen.

Der er stadig åbent for tilmeldinger. Man kan læse mere om kurset på www.erhvervshusnord.dk. Ønsker man at deltage, kan man rette henvendelse til Erhvervshus Nord på tilmeld@frederikshavn.dk eller 98 45 80 00

For yderligere oplysninger, kontakt venligst
Pernille Urth, kommunikationskonsulent Erhvervshus Nord, telefon 61 28 75 17 / peur@frederikshavn.dk

Om Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord er en selvejende institution med mere end 550 medlemsvirksomheder, der beskæftiger sig med den kommunale erhvervsindsats i Frederikshavn kommune. Erhvervshus Nord er den samlede driftsenhed for erhvervsforeningerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby. Husets specialiserede konsulenter yder rådgivning og sparring til virksomheder og iværksættere og samarbejder med en bred vifte af aktører både lokalt, nationalt og internationalt for at udvikle erhvervslivet.  Målet er at skabe økonomisk vækst, vækst i beskæftigelsen og vækst i kompetenceniveauet primært inden for fire definerede vækstspor: maritime erhverv, oplevelsesøkonomi, fødevarer, og energi.  Læs mere på www.erhvervshusnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor interesse for HD erhvervsøkonomi' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger