Spændende oplevelse i vente for kommunens ansatte

Spændende oplevelse i vente for kommunens ansatte

17. januar 2013 - kl. 21:28 - af

900 af Frederikshavn Kommunes ansatte får et enestående indblik i en verden, der er skjult for de fleste!

Den 29. januar 2013 får de om aftenen besøg af Lisbeth Zornig Andersen, der tager dem med på en rejse gennem sit liv.

”Zornig – vrede er mit mellemnavn”
Følg med Lisbeth Zornig Andersen på en rejse gennem et Underdanmark, der er skjult for de fleste – et sted, hvor normløsheden hærger, og hvor vold, druk og seksuelle overgreb er en del af hverdagen. Hvordan de voksne og systemerne svigtede, mens nogle få af hverdagens helte greb ind, og hjalp Lisbeth til at finde en vej ud af en barndom i helvede til et voksenliv med akademisk uddannelse og rigt familieliv. Her kan man få et indblik i den overlevelsesstrategi, hun lagde for at kompensere for, hvad hun ikke fik med sig – og hvad man kan gøre for at hjælpe andre med samme baggrund. Foredraget tager udgangspunkt i Lisbeth Zornig Andersens bog, “Zornig – vrede er mit mellemnavn”, og DR-dokumentaren “En barndom i helvede”.

Trivsels og sundhedsfremmegruppen for alle ansatte i Frederikshavn Kommune har valgt – på opfordring fra en ansat – at tage dette emne op og dermed sætte fokus på et tabu emne – men et emne som er nødvendigt at blive italesat for at komme frem i lyset. Intet barn i dagens Danmark – eller verden som sådan – skal udsættes for omsorgssvigt på denne måde.

”Vi vil gerne sætte fokus og vise, at vi tør tale om det, der kan være svært”, udtaler formand for Trivsels- og sundhedsfremmegruppen Lilly Pedersen.

”Vi ansatte i Frederikshavn Kommune har en arbejdsplads vi værner om, og vores fællesskab skal styrkes ved, at vi får talt sammen også om de svære ting”, slutter Lilly Pedersen, der glæder sig til en speciel oplevelse sammen med rigtig mange gode kollegaer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende oplevelse i vente for kommunens ansatte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger