Knud Søhane vil være de bedste!…

Knud Søhane vil være de bedste!…

16. januar 2013 - kl. 9:14 - af

Årets grupperådsmøde (generalforsamling) i spejdergruppen Knud Søhane nærmer sig. Det er tid til at reflektere over det forløbne år og sætte sig mål for de næste.

I 2011-12 har de som mange andre spejdere haft meget stor fokus på den store spejderlejr i Holstebro sommeren 2012. Alle spejderne har i fællesskab været med til at skrabe penge sammen bl.a. gennem salg af lotteri og hjemmelavede fuglefoderhuse og fuglebade. Forventningens glæde til den store lejr var stor, og spejderne havde en fantastisk uge i Holstebro.

Der har også været tid til andre spændende ting, bl.a. har de mindste spejdere været på overnatningstur til Nordsømuseet. Hele gruppen deltog i divisionsturneringen, hvor mikro/mini kunne hive pokalen hjem i fællesskab med spejderne fra Dannerhøj. Der er også blevet lært førstehjælp, og i øvrigt er der i det daglige stor fokus på at få lært spejderfærdigheder på en sjov, hyggelig og udfordrende måde.

Hos de mindste spejdere benytter de sig af forældrehjælp til alle møderne. Hver tirsdag er der 2 forældre på skift, som hjælper til med de praktiske småting, sådan at deres ledere kan bruge tiden på selve aktiviteterne.

I huset og på pladsen har der også været stor aktivitet: de har fået vores nye skønne køkken/alrum færdigt, der er etableret en ”frugtplantage” og bygget 4 nye flotte sheltere. Lige nu er der stor aktivitet med at lave ”nyt” og funktionelt værksted.

Nu da de har fået nogle rigtig fine forhold ude og inde, vil de benytte de næste år til at forfølge vores mål: nemlig at være den bedste forening i miles omkreds! Det skal gælde for alle, lige fra den mindste spejder til bestyrelsen. De vil have stor opmærksomhed på at udvikle, kvalitetssikre og fremtidssikre gruppen fra ende til anden. Det betyder, at der især på bestyrelsessiden skal arbejdes med struktur, stabilitet, synlighed og trivsel både internt og eksternt i gruppen. På ledersiden vil de have fokus på samarbejde og aktiviteter på tværs, spejderfærdigheder og forældresamarbejde. De vil udfordre de største spejdere med spændende og udviklende aktiviteter.

Så hvis ord som: udfordring, udvikling, struktur, samarbejde, fællesskab, men også hygge, sjov og ballade giver god mening for dig, så skal du måske være med til at skabe Vendsyssels bedste forening sammen med dem?

Kom eventuelt og vær med en tirsdag fra kl. 18-19.30, så du kan se gruppen i fuld vigør og tale med ledene.

Hold øje med hjemmesiden www.knud-soehane.dk eller mød dem på facebook: DDS Knud Søhane, hvis du vil se mere om dem. Her finder du naturligvis også kontaktoplysninger.

Er du deres nye samarbejdspartner:

  • Du er vild med børn
  • Du har en kreativ side
  • Du har det godt med udfordringer
  • Du nyder naturen og fysiske udfoldelser
  • Du er god til at samarbejde
  • Du kan tage en hurtig beslutning
  • Du kan sige fra og til
  • Du har flair for økonomi
  • Du har mod på ledelse
  • Du vil gerne gøre en forskel

Kan du svare ja til mindst 4 af disse udsagn er du måske deres nye kollega?

De søger kolleger til bestyrelsen, til ledergruppen og til det praktiske ude og inde.

Spejdergruppen Knud Søhane, beliggende i Voerså, er organiseret under Det Danske Spejderkorps.

De er pt ca. 50 medlemmer og gruppen er i en positiv udvikling med et stadigt voksende antal spejdere.

De kan tilbyde et udfordrende og udviklende samarbejde i et uformelt og uhøjtideligt miljø, hvor de er åbne for nye idéer, og hvor du selv er med til at forme rammerne.

Er det lige noget for dig, så kontakt dem hellere i dag end i morgen!

Flere informationer kan fås på www.knud-soehane.dk eller facebook: DDS Knud Søhane.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Knud Søhane vil være de bedste!...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER