Løb en tur i <br>Vinterkarrusellen

Løb en tur i
Vinterkarrusellen

15. januar 2013 - kl. 0:05 - af

Alle med hang til løb kan springe på Vinterkarrusellen, som Østervrå Løberne sætter i omdrejninger i Østervrå, lørdag den 19. januar.

Vinterkarrusellen er et socialt løb for alle – både nybegyndere, øvede og rutinerede løbere kan deltage. Tre ruter med forskellig længde og sværhedsgrad er lagt til rette for deltagerne, så de kommer godt rundt i byen og oplandet, fortæller Knud Hjørnholm – én af Østervrå Løberne.

Ruterne er tilrettelagt sådan, at alle deltagere afslutter deres løb på samme tid.  – Vi lægger stor vægt på, at der også skal være et socialt islæt forbundet med vore løbearrangementer, forklarer Knud Hjørnholm, så der også bliver lejlighed til hyggeligt samvær og en fælles snak over et let traktement.

Vintermotion
Vinterkarrusellen blev afviklet første gang i 2011, hvor løbere fra Hjørring synes, at der var alt for længe til forårets og sommerens løb, og tog initiativ til et vinterløb. Østervrå Løberne deltog i dette første løb, som havde et begrænset antal deltagere. Allerede året efter var rygtet via Facebook og lign. nået ud til mange flere løbeentusiaster, og resultatet var stor tilslutning til karrusellen 2012 i Tornby Klitplantage. Denne gang har Østervrå Løberne meldt sig som arrangør, så deltagerne også kan få lejlighed til at nyde miljø og natur i Østervrå by og opland.

Stor interesse
Det er ikke nødvendigt at melde sig til på forhånd, blot dukke op ved ØVI’s Klubhus lørdag eftermiddag. – Allerede nu her en god uge før løbet, har ca. 60 løbere fra hele Vendsyssel tilkendegivet, at de kommer. – Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med, og løbet er som sagt for alle, understreger arrangørerne, der også håber at vejrguderne vil se med milde øjne på Østervrå og omegn næste weekend.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Løb en tur i
Vinterkarrusellen '
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER