Ny super Sauna til Sæby Svømmebad

Ny super Sauna til Sæby Svømmebad

14. januar 2013 - kl. 0:09 - af

Sæby svømmebad åbnede i 2012 for endnu en overraskende julegave til svømmebadets brugere. Den gamle Wellness sauna kunne ikke længer klare presset, og den gamle saunaovn måtte til sidst opgive kampen mod de mange kunder, der troligt mødte op i saunaen hver onsdag og søndag, for at opleve Sæby Svømmebads gusmestre mens de udførte febrilske håndkæde sving til eksotiske dufte og stemningsfyldt musik.

Super saunaen er, specielt fremstillet i samarbejde med MT Højgaard. Kravet har været at saunaen ikke blot skulle være større og mere spændende konstrueret, men også skulle leve op til svømmebadets ønske om energibesparelse. Et ønske om at blive ved med at være den grønne virksomhed.

”Helt specielt er saunaen isoleret dobbelt så meget som en almindelig sauna, desuden er væggen bag ovnene suppleret med en ægte stenvæg, der virker som en magnet på varmen, så ovnene ikke skal arbejde så meget, hvis der f.eks. kommer nye personer ind i saunaen”, fortæller den daglige leder Jeppe Jacobsen.

”De to saunaovne, som er placeret centralt i saunaen, er meget specielle. Der er tale om ægte Finske Super Nimbus V12 fedstensovne, som svømmebadet selv har importeret gennem en ny samarbejdspartner. Fedstensovnene er specielle, fordi de kombinerer strålevarme og konvektion, hvilket gør dem energivenlige, og fænomenale til saunagus”, fortæller svømmebadet gusmester.

Fredag den 4. januar, var svømmebadets første åbningsdag i 2013, og i dagens anledning afholdt svømmebadet indvielse af den nye sauna.

Fra kl. 11.00 til kl. 20.00 var der i anledningen af familiedag, børnegus med historier, et tiltag der blev så godt modtaget, at svømmebadet har valgt at fortsætte med dette på alle familiedage fremover. Desuden havde svømmebadet inviteret kunder og samarbejdspartner til saunagus fra kl. 22.00 til kl. 01.00, her valgte 40 personer at deltage. Helt igennem en spændende aften, hvor også saunaens integrerede lydsystem blev afprøvet.

”Lidt udfordringer skal der dog til”, fortæller daglig leder Jeppe Jacobsen. ”Den lidt for effektive sauna havde været under test op til jul, hvilket beredskabet kan bevidne, idet de den 23. december måtte køre til fejlalarm i svømmebadet. Den nye sauna havde leveret så meget varme, at den havde aktiveret brandalarmen. En hård start på juledagene for alle de brandmænd fra Sæby Station, der måtte møde frem tidlig søndag morgen.

”Generelt er den nye sauna blevet taget godt imod, også selv om der er nogle små justeringer, der skal på plads. Men vi kan se, at onsdag, når vi har wellnessaften, er det sjældent, at der er en tom plads, og så er det da lidt specielt, at Sæby, udover at kunne byde på gusmestre der er uddannet af både Danmarksmesteren og Verdensmesteren i saunagus, nu også har kommunens største sauna.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny super Sauna til Sæby Svømmebad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER