Første afdeling af LM blev afholdt i Sæby Fritidscenter

Første afdeling af LM blev afholdt i Sæby Fritidscenter

14. januar 2013 - kl. 12:26 - af

Fornem indsats af SIK 80 ved årets første stævne.

Sæby Atletik tog 24 førstepladser. Ålborg, Hjørring og Dybvad fik hver 10.

SIK 80 var arrangør af Nordjyllands første inde stævne i 2013. 82 atleter havde tilmeldt sig stævnet, og kæmpede det bedste de havde lært.  Der er kommet mange nye medlemmer til, og de gik uimponeret til makronerne og gjorde det rigtig godt.

Der blev konkurreret i 2×30 m løb, 200m/600m løb, trespring og kuglestød.

Sæbys placeringer.

Førstepladser:
Mikkel Høholt Magnussen, Signe Gilbak Jensen, Sebastian Nørgaard, Kasper Røntved, Frederik Bak, Louise Østergaard, Emilie Røntved, Sindre Meldgaard, Benjamin Nørgaard, Nikoline Stellan Jensen, Kasper Larsen, Nanna Volkmann, Ida Krogh, Nanna Høholt Magnussen, Stephanie Pedersen, Martin B. Christensen.

Andenpladser:
Katrine Frahm, Benjamin Dencker, Nanna Volkmann, Nikoline Stellan Jensen, Aleksander Nørgaard, Benjamin Nørgaard, Signe Glinvad Krogh, Mads Frahm, Mikkel Høholt Magnusson, Kasper Larsen, Ida Krogh, Nanna Høholt Magnusson, Louise Østergaard, Jonas Bak, Victoria Kupez, Signe Høholt Magnusson, Signe Gilbak Jensen, Mads Frahm, Mathias Simonsen, Mads Fjordbak,

Tredjepladser:
Anna G. Krogh, Malthe Brunø, Thomas Nielsen, Victoria Kupetz, Katrine Frahm, Nanna Volkmann, Nikoline Stellan Jensen, Stephanie Pedersen, Christian Vinde Nilson, Jakob Linderup Dam, Anders Bak Meng, Kasper Røntved, Aleksander Nørgaard, Signe G. Krogh, Benjamin Dencker.

Næste klubaktivitet er SJOV FREDAG nr. 70. Det foregår fredag den 18. januar.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Første afdeling af LM blev afholdt i Sæby Fritidscenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger