Ældrevenlig PC forhandles nu af forretning i Sæby

Ældrevenlig PC forhandles nu af forretning i Sæby

14. januar 2013 - kl. 12:55 - af

Click i Sæby har fået forhandling af en ældrevenlig ny og meget enkel computer ved navn dukaPC, der har stor succes på markedet.

Det sker for at imødekomme de mange ældre mennesker, som indtil nu ikke har haft en computer, men som skal i gang med at bruge den, hvis de vil kommunikere med såvel deres pengeinstitut, kommunen eller andre offentlige instanser.

”Navnet ”duka” henviser til, at der her er tale om en computer, som kan betjenes af alle uden nogen form for viden om teknik i almindelighed og computere i særdeleshed”, siger Henrik Christensen fra Click i Sæby.

DukaPC er en brugervenlig computer, der er skræddersyet til seniorer. En dukaPC er nem at anskaffe, eje og bruge. ”Der er taget højde for alt det tekniske, og vi står klar til at hjælpe kunderne venligt og tålmodigt, når de kontakter os. Idéen er, at kunden skal føle sig 100 % tryg ved at bevæge sig ud i den digitale verden, og derfor er produktet sat sådan sammen, at vi kan tage os af det hele, inklusive internetforbindelse og løbende opdatering af alle programmer”, forklarer Henrik Christensen og fortsætter: ”Så behøver vore kunder ikke at være afhængige af familie eller naboer, hvis der opstår spørgsmål eller problemer med computeren, og det er rigtig vigtigt for mange.”

Maskinen er klar til brug, så snart den er sat i en stikkontakt. Ikke noget med installation af internetforbindelse, opsætning af programmer og så videre. Alt, hvad en ældre medborger har brug for, kommer frem med et enkelt fingertryk direkte på skærmen.

Kom og få dukaPC demonstreret hos Click, Vestergade 20 i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældrevenlig PC forhandles nu af forretning i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER