Hørby Efterskole vært for DM i volley

Hørby Efterskole vært for DM i volley

13. januar 2013 - kl. 0:40 - af

Over de næste tre år vil mange volleyspillere fra efterskoler i såvel Nordjylland som det øvrige Danmark lægge deres vej omkring Hørby Efterskole. Skolen skal i nemlig 2013, 2014 og 2015 være vært for NM volley for de nordjyske efterskoler, ligesom der i 2014 også afvikles DM i volley for efterskolehold i Hørby.

Begge stævner – såvel NM som DM – tæller mange spillere og hold, hvorfor stævnerne i Hørby ikke alene afvikles på efterskolen, men også i de omkringliggende haller.

Efterskolerne landet over er inddelt i en række regioner, hvor man – som f.eks. i Nordjylland – afholder et regionalt stævne, hvor de hold, der kvalificerer sig til DM findes.

Vintermånederne er også tiden, hvor andre af Hørby Efterskoles idrætsgrene afvikler stævner, og således deltog godt 20 drenge og piger på en af de første skoledage efter juleferien i et nordjysk mesterskab i Basket for efterskolehold, og ved den lejlighed spillede Hørbys piger sig så langt som til en sølvmedalje. En medalje og en placering i turneringen, der er adgangsbilletten til DM i Basket, der senere på foråret afvikles på Sjælland.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Efterskole vært for DM i volley' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER