Futsal: Skjold Sæby klar til Final4

Futsal: Skjold Sæby klar til Final4

12. januar 2013 - kl. 12:53 - af

For fjerde år i træk er IF Skjold Sæbys stærke futsal mandskab klar til at spille med om DM-medaljerne i det såkaldte final4-stævne i Valby hallen. Det blev en kendsgerning i tredjesidste spillerunde, da Sæby besejrede Sulsted med hele 10-2.

Det var top mod bund, som mødtes i Sulsted. Sæby-mandskabet, som er ubesejret i futsal-ligaen, kom under overraskende pres fra starten. Sulsted kom foran med både 1-0 og 2-0 før Sæby vågnede op, og herefter var der aldrig tvivl om kampens udfald. Sæby dominerede stort, og ligaens farligste angreb bombede løs. Hele 10 gange scorede Sæby.

I målet var der nu lukket af hos Stefan Henriksen, og ligaens bedste forsvar var nu på plads. Sæby har i sæsonens otte kampe blot lukket 14 mål ind, mens man har scoret hele 49 mål, og Sæby fører futsal ligaens vestkreds med ni point ned til Egen IF på andenpladsen.

Med sejren i Sulsted er Sæby for fjerde år træk klar til at spille om DM-titlen. I 2012 blev Sæby nummer fire, mens holdet de to foregående sæsoner er blevet nummer to og tre, og igen i år er ambitionen at hente en medalje.

Final4 stævnet spilles lørdag den 2. februar i Valby Hallen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Futsal: Skjold Sæby klar til Final4 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER