Forsyningen tilbyder el til de miljøbevidste

Forsyningen tilbyder el til de miljøbevidste

12. januar 2013 - kl. 1:40 - af

Frederikshavn Forsyning tilbyder nu en særlig miljøvenlig el til alle interesserede kunder.

Miljø-El hedder det nye tilbud, hvor Forsyningen garanterer, at strømmen er produceret på vandkraftværker eller af vindmøller. Altså ingen kul, olie, naturgas eller andre fossile brændsler, som leder store mængder CO2 ud i atmosfæren.

Lidt dyrere – men ikke meget

– Prisen er lidt dyrere, men ikke meget. Lige nu koster Miljø-El 2,5 øre mere end vores an-det produkt, Stabil-El. For en gennemsnits-husstand svarer det til en ekstraregning på 100 kr. om året. Det tror vi, at mange kunder gerne vil ofre for at sikre miljørigtig el, vurderer Forsyningens adm. direktør Claus Reimann Petersen.

Vind 5000 kr.

Forsyningen lancerer Miljø-El med en lille hvervekampagne. Alle, som skifter til Miljø-El eller til Stabil-El inden udgangen af januar, deltager i lodtrækningen om 5 gavekort à 5000 kr. til butikker i Frederikshavn, Sæby eller Læsø.

– Der er fri konkurrence på elmarkedet, og vi har to virkelig fine produkter til kunderne, som vi gerne vil markedsføre. Frederikshavn Forsyning er det lokale selskab med alle arbejds-pladserne her i kommunen, og vi skal ikke tjene penge på strømmen. De gode priser, vi kan hente, kommer vores kunder til gode, fortsætter Claus Reimann Petersen.

Introduktionsrabat

Stabil-El er, som navnet antyder, el til stabile priser. Gennem det nordjyske handelssel-skab NEAS køber Frederikshavn Forsyning stort ind på den nordiske elbørs. Den praksis sikrer, at priserne ikke svinger kraftigt op og ned fra kvartal til kvartal. I forbindelse med kampagnen tilbyder Forsyningen de kunder, der skifter til Stabil-El, en introduktionsrabat på 2,5 øre pr. kWh frem til 1. august 2013.

Holde prisen nede

Også Miljø-El køber Forsyningen ind via storkøbsaftaler. Prisen kan svinge, men da der er tale om længerevarende kontrakter, er Claus Reimann Petersen sikker på, at de miljøbe-vidste kunder ikke får en væsentlig større prisstigning.

– Forsyningen arbejder på alle områder på at sætte priserne ned eller holde dem i ro, og det er lykkedes rigtig fint, både når det gælder el, vand, varme og affald. For begge vores el-produkter gælder det, at man kan opsige aftalen med dags varsel. Vi ønsker kun tilfred-se kunder, og vi tør godt garantere en god service, slutter Claus Reimann Petersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen tilbyder el til de miljøbevidste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger