Introaften for danseglade i Præstbro i aften

Introaften for danseglade i Præstbro i aften

11. januar 2013 - kl. 14:37 - af

Fredag den 11. januar kl. 19 har en ny danse klub introaften i Præstbro Gæstgivergård. Der skal danses Swing og Rock n’ Roll og instruktør er Gurli R. Andersen fra Aalborg, som har været danseinstruktør i mange år.

Bag dette projekt, står Anne Marie Blach Andersen, som er fra Sæby og Niels Christian Larsen, som er fra Skagen. De har lært hinanden at kende gennem dans bl.a. i Thisted, og har tidligere med succes startet lignende hold op i Skagen.

I aften vil det blive bestemt, om danseaftenerne skal være mandag eller torsdag, og er man forhindret i at møde i aften, er man velkommen til at møde op den første danseaften, der er ingen forudgående tilmelding.

Kurset vil strække sig over 12 aftener af 1 1/2 times varighed. Prisen er 550 kr. pr. person, og der er plads til både nybegyndere og øvede, enlige og par, da man ofte kommer til at skifte partner under dansen, for som Anne Marie siger: “Der skal ikke læres for mange unoder, hvilket lidt kan ske, hvis man hele tiden danser med den samme partner”.

Det er Tina fra Præstbro Maskiner, som også ejer Gæstgivergården, der har været så venlig at stille lokaler til rådighed.

Man kan kontakte Anne Marie for yderligere info bl.a. om første danseaften på tlf. 5365 6700.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Introaften for danseglade i Præstbro i aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER