Civitan Club Sæby har holdt årsmøde

Civitan Club Sæby har holdt årsmøde

11. januar 2013 - kl. 14:17 - af

Onsdag den 9. januar afholdt Civitan Club Sæby sit årsmøde på Syvsten Kro. På mødet blev den nye præsident Hans Overgaard indsat på posten som afløser for John Madsen, der har haft posten det sidste år.

Civitan Club Sæby kan se tilbage på et år med mange aktiviteter – så som  Julemarked på Sæbygaard sammen med Sæbygaards venner, Civitan games for handicappede fra hele Nordjylland – Civitan dag på Knivholt – sammen med de øvrige civitanclubber i Danmark – forårsfest i Nellemanns have sammen med Nellemanns Haves Venner, deltagelse i Sæby havnefest m.v..

Den øvrige bestyrelse er i 2013 som følger:

Næste præsident Thorkild Hansen
Sekretær Jørgen Skovsgaard
Kasserer Hans Abildgaard
Tidl. Præsident John Madsen
Menigt medlem Mogens Eltved

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Civitan Club Sæby har holdt årsmøde ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER