Nyuddannet ejendomsmægler i Sæby

Nyuddannet ejendomsmægler i Sæby

10. januar 2013 - kl. 12:34 - af

Onsdag den 9. januar var en stor dag – både for Mette Marie Dollerup, som var færdig uddannet som ejendomsmægler, men sandelig også for Carsten Jørgensen, der er indehaver af Nybolig Sæby, H. Nielsens Plads 3-5 i Sæby, og som har været Mettes læremester ud i det at sælge boliger.

Ejendomsmægler uddannelsen, kan tages på flere måder, og her har Mette valgt Akademiuddannelsen, hvor der bl.a. skal læses både finansøkonomi, erhvervsret og ejendomshandel, samtidig med at man er i praktik i en ejendomsmæglervirksomhed.

Mette har været i praktik i 2 år hos Nybolig Sæby, og nu skal hun i gang med selv at tage ansvar, som Carsten Jørgensen siger. ”Jeg har lært hende alle de pæne, gode, rigtige og ansvarlige måder at sælge en bolig på, og har hun lært nogle unoder – ja! så må jeg sige – at dem ved jeg også hvor kommer fra, men det er ikke noget Mette vil komme til at bruge her i forretningen. Nu skal hun i gang med virkelig at lære. Det er som at tage et kørekort – det er først, når man har papiret, man skal i gang med virkelig at bruge, det man har lært.

Jeg glæder mig meget til fortsat at have Mette her i forretningen. Hun er dygtig og skal nu stå på egne ben og selv træffe beslutninger, men jeg vil selvfølgelige hjælpe hende, alt det hun må have behov for”, slutter Carsten Jørgensen.

Dagen fejres privat, men en blomst og et stort tillykke fra Nybolig Sæby er det da også blevet til.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyuddannet ejendomsmægler i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER