Slotsophold fra Happy Days var en glædelig overraskelse

Slotsophold fra Happy Days var en glædelig overraskelse

8. januar 2013 - kl. 7:51 - af

Årets heldige vinder af Handelsstandsforeningens hovedgevinst i julespillet – et slotsophold i Nordtyskland til en værdig af mere end 3.000 kr. fra Happy Days – blev vundet af Jørgen Anker Simonsen, som er projektleder på Frederikshavn Kommune.

Privat bor Jørgen Anker i Frederikshavn, men arbejdet gør, at han dagligt kommer rundt i hele kommunen, og på spørgsmålet om hvorfor han så lige valgte at handler i Sæby, lyder svaret: ”Jeg havde bestilt, det der viste sig, at skulle være min julegave i Sæby, og da vi således var i byen, kunne vi jo lige så godt købe alle vores julegaver, til børn og børnebørn m.v. i byen, det blev da også til 12.000 kr. – så kan man jo selv regne på antallet af kort, der blev afleveret i julemandens postkasse”.

Der ud over har Jørgen Anker en speciel tilknytning til Sæby, i det hans farmor boede i byen, og han der for har opholdt sig meget i byens spændende gamle gader lige fra barnsben.

”Normalt spiller jeg aldrig, og har da heller aldrig vundet noget før – ikke en gang til banko – så det var da en glædelig overraskelse”, fortæller han og fortsætter ”Jeg handler altid i forretninger, der ligger i kommunen og aldrig på nettet. Vi skal støtte de lokale forretninger, så ikke vores lokalsamfund dør helt ud. Næste år kan det være vi handler i Skagen eller i Frederikshavn, men det må tiden vise, men vi bliver altid i kommunen, når vi skal handle, for at støtte op om de mange lokale forretninger”.

Jørgen Anker Simonsen og hans hustru forventer at nyde slotsopholdet i maj, når vejret forhåbentlig er blevet godt, og når alt begynder at blomstre i Nordtyskland. ”Men nu skal vi lige konferere med Happy Days om datoen, og så vil vi glæde os til opholdet ”, slutter han.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slotsophold fra Happy Days var en glædelig overraskelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER