Nordeas ”Gør det Muligt” pris gik til Sæbynit

Nordeas ”Gør det Muligt” pris gik til Sæbynit

5. januar 2013 - kl. 22:35 - af

Lørdag aften dannede Boxen i Herning rammen om Sport 2012 – DR’s store gallashow, hvor sidste års største sportsbedrifter blev hyldet. Samtidig var der også hæder til både nogle af de største talenter, de mest engagerede ildsjæle, bedste mål og meget mere.

Blandt aftenens priser var Nordeas ”Gør-det-Muligt pris”, og her var de 3 nominerede:

Gunnar Møller Nielsen – Atletikklubben SIK 80

Mogens Rotvit – Bornholms Hestesport

Sanne Skov – Gladsaxe Svømmeklub

Og prisen gik til: Gunnar Møller Nielsen – Atletikklubben SIK 80.

Gunnar har siden 1980 været formand for SIK 80, og han har i den grad sat Sæby på landkortet med sit utrættelige arbejde for SIK 80 Sæby. Et moderne stadion og et klubhus kan han bl.a. ligge navn til, samtidig med, at han har gjort, at atletikken er i fremgang i hele det nordjyske, og at SIK 80 har adskillige mesterskaber og medalje, som er hentet både i ind- og udland.

Selv træner han mange unge i alderen fra 6 til 20 år flere gange om ugen, og er også den der sørger for kurser og uddannelse af trænere.

Det var en meget glad Gunnar, der modtog prisen. Han takkede sin kone Pernille for hendes tålmodighed, når han flere gange om uge og i weekenderne er meget væk hjemme fra, og samtidig opfordrede han til, at mange ville gå ind og tage aktiv del i det frivillige arbejde inden for idrætten.

Stort tillykke fra saebyavis.dk

7 kommentarer til “Nordeas ”Gør det Muligt” pris gik til Sæbynit” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

7 kommentarer til “Nordeas ”Gør det Muligt” pris gik til Sæbynit”

 • Stort tillykke til Gunnar 🙂

 • louisa pedersen

  Jeg vil gerne ønske dig et stort tillykke med prisen du gør et godt stykke arbejde for klubben og det glæder mange og håber det vil fortsætte længe endnu. Endnu en gang tillykke 🙂

 • Henrik Sørensen

  Godt gået Gunnar og fuldt fortjent. Godt der findes ildsjæle som dig. Mange unge mennesker i SIK80 har nydt godt af dit utrættelige arbejde gennem 3 årtier, også god pr for klubben. 🙂

 • Stort tillykke til Gunnar. Han gør en forskel 🙂

 • Camilla Martin

  Hjerteligt tillykke Gunnar – dejligt at snakke med Jer igen i går…vi tar’ en tur med faklen igen i Rio:) Kh, Camilla NB, skulle hilse mange gange fra Lars – der holder fast i, at du var en god – men også skrap matematik lærer:)

 • Flemming Thingbak

  Kære Gunnar.

  Tillykke med den fortjente Nordea pris. Du har om nogen fortjent den.
  Som Sæbynit var man stolt, da man så dig på DR1 – til det store sports show fra Boksen, Herning – du har vist, at det ER muligt !

 • Gunnar Møller Nielsen

  Kære alle.
  Tak for de mange positive kommentarer jeg har fået med på vejen, efter jeg er kommet ud af Jydske Bank Boksen. Til dig Camilla, så er jeg i form til Rio:), vi må håbe at kommiteen tænker på os. Pænt at dig Flemming, at kommenterer valget af mig. Du er en af de personer jeg har tænkt på efterfølgende. Du satte gang i Sæby med alle aktiviteterne på Torvet. Håber at Handelstandsforeningen sender dig en blomst i ny og næ.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordeas ”Gør det Muligt” pris gik til Sæbynit' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER