Ældre Sagens netcafe flytter adresse

Ældre Sagens netcafe flytter adresse

4. januar 2013 - kl. 9:03 - af

Ældre Sagen i Sæby flytter nu sin netcafe fra Sæby Bibliotek til Røde Kors-huset i Krystalgade. Samtidig indgår Ældre Sagen et strategisk samarbejde med Røde Kors om at udnytte lokalerne på første sal. i ejendommen til et endnu bedre tilbud til de it-svageste borgere i Sæby-området.

Poul Erik Johansen, der på vegne af Ældre Sagen er ansvarlig for netcafeen, siger i anledning af flytningen: – Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med biblioteket. Men vi ser i samarbejdet med Røde Kors om udnyttelse af det større lokale i Krystalgade en bedre mulighed for gode rammer for vores it-svage borgere til at blive bedre til at kommunikere elektronisk.

De to store folkelige organisationer – Ældres Sagen og Røde Kors – og deres store korps af frivillige tager med flyningen af netcafeen et større ansvar for at hjælpe borgerne og dermed øge mulighederne for, at det offentlige kan leve op til, at hele Danmark skal blive et digitalt samfund.

Første åbningsdag i den nye netcafe bliver tirsdag den 15.januar. Den vil være åben for alle hver tirsdag kl. 14-15.30. Der er ikke krav om at medbringe egen bærbar PC, men har man en, så tag den bare med.

I løbet af foråret, når den nye cafe er kørt ind, er det meningen at øge indsatsen med nye initiativer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre Sagens netcafe flytter adresse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER