Lær hip hop af verdens bedste Mie og Nana

Lær hip hop af verdens bedste Mie og Nana

3. januar 2013 - kl. 11:41 - af

Mie og Nana Haugaard er et par vaskeægte guld-piger. De er begge sindssyg dygtige hip hop dansere ….. faktisk så dygtige, at de sammen med deres hold K.I.C Crew vandt VM guld i Holland i oktober måned.

De er søstre og de danser sammen, men de underviser også i hip hop sammen ….. og også her har de stor succes. Deres to begynderhold hos FSDF henrykker alle omkring sig til opvisninger og shows med deres dygtige og meget charmerende koreografier. De 2 hold for hhv 6-10 årige og 11-13 årige drenge og piger har kun været i gang i få måneder og der kommer stadig flere og flere dansere til.

”Det er da naturligvis en fordel for holdet og den enkelte dansers udvikling, at vi er to instruktører på”, smiler Nana Haugaard og fortsætter ”på den måde når vi hele vejen rundt til hver undervisning – og skulle det ske, at en af os bliver forhindret, så kan holdet stadig arbejde videre med det vi var i gang med”

Det også rigtig dejligt at være to om at finde den rigtige musik og lave koreografier, som tiltaler børnene” tilføjer Mie Haugaard, og man kan vist godt forestille sig at der bliver danset igennem i familien Haugaard med to så talentfulde dansere under samme tag.

På utallige opfordringer vil pigerne nu tilbyde weltklasse undervisning i hip hop for piger og drenge fra 13 år og opefter. ”Det er vores store nytårs ønske, at kunne danne et hold for teenagere, som virkelig vil dansen rigtig meget”, fortæller Mie. ”De behøver ikke nødvendigvis at have danset før – bare danseglæden er der, så skal vi nok lære dem resten” smiler hun.

Det nye hip hop hold starter mandag den 7/1 kl. 18.00 i Pigernes Gymnastik sal på Hånbækskolen i Frederikshavn, hvor Mie og Nana vil stå klar til at tage imod.

Der er stadig få ledige pladser på holdene for de lidt yngre børn, som ligeledes træner i pigernes Gymnastik sal om mandagen kl. 16.00 og kl. 17.00

Hvis du ønsker yderligere oplysninger kan du kontakte FSDF på formand@fsdf.dk eller 22801011

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lær hip hop af verdens bedste Mie og Nana ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER