Oplev sjov gymnastik – Helt gratis

Oplev sjov gymnastik – Helt gratis

2. januar 2013 - kl. 9:26 - af

Springteam Sæby tilbyder i den nærmeste tid gratis gymnastik for børn i alderen 6 – 9 år – primært børn der går i skole på 0 – 2. klassetrin. Det gælder både drenge og piger, og gymnastikken foregår i Sæby Fritidscenter HAL B.

Fredagene 11. januar, 1. marts og 3. maj er tre prøvedage, hvor forældre bare kan møde op med børnene uden tilmelding, og hvor de helt gratis kan få lov til at prøve, om det var noget, for det enkelte barn.

Tidspunktet alle tre dage er fra 14.30 – 16.30.

Hvis man vil vide mere om Springteam Sæby, kan man kigge ind på hjemmesiden, der har adressen

www.springteamsaeby.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev sjov gymnastik – Helt gratis' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER