Skoleindskrivning – Indskriv dit barn når du har tid

Skoleindskrivning – Indskriv dit barn når du har tid

1. januar 2013 - kl. 0:17 - af

Webindskrivningen vil være åben for skolewebindskrivning via Frederikshavn Kommunes hjemmeside www.frederikshavn.dk fra onsdag den 2. januar 2013 til fredag den 15. februar 2013.

Du har kun mulighed for at indskrive dit eget barn.

Når du er logget på webindskrivningen med NemID eller Digital Signatur fremgår det, hvilken distriktsskole dit barn tilhører.

Ønsker du en anden skole end distriktsskolen, eller ønsker du at søge om skoleudsættelse, kan du også gøre det i webindskrivningsmodulet.

Herefter skal du udfylde et skema med diverse oplysninger om dit barn. Du har også mulighed for at indskrive dit barn i SFO.

Webindskrivning er let at gå til, men er du i tvivl om noget, kan du henvende dig til skolen eller Center for Skole og Ungdom.

Webindskrivningen kræver, at du har en NemID eller Digital signatur. Har du behov for hjælp hertil kan du kontakte Borgerservice.

Har du ikke internetadgang, kan du benytte computerne på Frederikshavn Kommunes biblioteker eller på Borgertorvet på Rådhuset eller du kan indskrive dit barn med en blanket, der udleveres ved henvendelse til distriktsskolen.

Ved problemer med webindskrivningen, er du velkommen til at henvende dig til Center for Skole og Ungdom på tlf. 98 45 90 06 eller til distriktsskolen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoleindskrivning – Indskriv dit barn når du har tid ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger