Taxa’er kan være en by i Rusland nytårsnat

Taxa’er kan være en by i Rusland nytårsnat

31. december 2012 - kl. 0:37 - af

Hos Dybvad Taxa melder man, at man nytårsaften kører med fuld styrke, men at der ikke kan forudbestilles ture. De lover dog, at alle, der ønsker det, nok skal blive kørt hjem, men man skal forberede sig på lidt ventetid.

Frederikshavn Taxa fortæller, at de nytårsaften kører som om søndagen. Dvs. med nedsat styrke, og at man heller ikke kan forudbestille.

I Skagen ved de ikke hvor mange biler, der vil være på gaden. Her bestemmer hver enkelt vognmand, om han vil have sin bil på gaden, da de tidligere har været ude for uheldige episoder med fyrværkeri og andre uheldige ting.
Derfor beklager de meget, men det er af hensyn til deres materiel og chauffører.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Taxa'er kan være en by i Rusland nytårsnat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER