GF Forsikring: Hårde pakker med blødt punkt

GF Forsikring: Hårde pakker med blødt punkt

25. december 2012 - kl. 0:03 - af

Elektronik blev årets hit under vendelboernes juletræer, men er der nu også tjek på forsikringen af de dyre gaver? Man risikerer nemlig nemt at blive enten over- eller underforsikret, påpeger GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring.

Mange ønskede sig en tablet, smartphone eller PlayStation i julegave, og for en del blev drømmene til virkelighed. Til gengæld er det de færreste, som på forhånd har skænket forsikringen af ønskerne en tanke.

De to største faldgruber
– Forsikring står ikke øverst på ønskelisten. Det er først, når udstyret skal tages i brug, at forsikringsspørgsmålene dukker op, siger Birthe Jensen fra GF Forsikring i Frederikshavn og Hjørring.

Der er især to faldgruber, man som forbruger skal være opmærksom på.

– Den ene faldgrube er, at man ikke får forsikret sit nye elektroniske udstyr tilstrækkeligt og risikerer at skulle have mange penge op af lommen, fx hvis udstyret bliver stjålet, eller man selv er skyld i, at udstyret går i stykker, forklarer Birthe Jensen og fortsætter:

– Den anden faldgrube er, at man kommer til at forkøbe sig ved at tegne ekstra forsikringer, som der reelt ikke er behov for. Vi ved, at mange har svært ved at sige nej, fordi de i købssituationen ikke føler helt sikre på, hvordan familien egentlig er forsikret. Derfor har de måske købt et produkt, de allerede har i tilknytning til deres familie/indboforsikring.

Tjek på det konkrete behov
GF Forsikring anbefaler, at man tager en snak med sin forsikringsrådgiver, så man har den dækning, man ønsker. Det allermest basale er at have en god familie/indboforsikring, så udstyret fx er dækket i tilfælde af tyveri. Indboforsikringen bør desuden være med elskadedækning, som fx dækker, hvis der sker en kortslutning i det elektroniske udstyr

Ønsker man at sikre sig yderligere, er GF Forsikrings elektronikforsikring et godt supplement til den garanti, man er sikret gennem købeloven. Den er et tillæg til indboforsikringen og koster typisk cirka 400 kroner om året. GF’s elektronikforsikring dækker alle funktionsfejl og pludselige skader på elektroniske apparater – inklusive hårde hvidevarer – i fem år fra købsdatoen.

Elektronikboom i hjemmene
De danske hjem fyldes med mere og mere elektronisk udstyr. Ifølge forbrugermagasinet Tænk har en dansk husstand i dag gennemsnitligt 38 elapparater – og så er lamper vel at mærke ikke talt med. Til sammenligning havde hver husstand kun 15 elapparater i 1990.

– Har man meget nyere elektronik i huset, er GF’s elektronikforsikring et godt alternativ til den produktforsikring, man køber i butikken, slutter Birthe Jensen.

2 kommentarer til “GF Forsikring: Hårde pakker med blødt punkt” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “GF Forsikring: Hårde pakker med blødt punkt”

  • C.Christoffersen

    Hvor meget mon avisen fik i sponsorstøtte, for at bringe dette indlæg. Jeg troede den var neutral,

  • Jeg tvivler meget stærkt på at Sæby Avis har fået noget som helst for at bringe dette indslag. Og skulle de have fået en lille skilling, så kan jeg godt nok ikke se hvad det kommer læserne ved.
    Hvis man ser rundt på Avisens sider, så er de i forvejen fyldt med reklamer fra mange forskellige firmaer. Man skal lige huske på at det er en avis som er stablet på benene af en privat person, og det er jo ikke gratis at drive en sådan avis. Så frem for at læserne skal til lommerne, så er det vel OK med lidt reklamer.
    Med ønske om en fortsat god Sæby Avis – Godt nytår

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF Forsikring: Hårde pakker med blødt punkt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER