Udstillinger og aktiviteter på Sæby Museum i januar

Udstillinger og aktiviteter på Sæby Museum i januar

24. december 2012 - kl. 9:38 - af

Arvesølv” – særudstilling. Sølv har altid haft en særlig værdi, tidligt som internationalt betalingsmiddel, som status, symbolsk som gaver ved særlige mærkedage og som arvestykker, der ofte er vandret gennem generationer i slægten. Mange af disse arvestykker har slægterne siden skænket Museet netop på grund af deres særlige betydning.

Sæbybogen 2012, som udkom torsdag, d. 29. november. Sæby Museum har for 11. gang udgivet Sæbybogen, som er en lokalhistorisk bog med gode historier fra nutid og fortid.

Familielege i aktivitetsrummet. Spil og lege er en gammel historie. Når man sad inden døre i gamle dage tændte man ikke fjernsynet som nu. Man fortalte historier, eller spillede og legede. Både børn og voksne deltog. Nu kan du tage hele familien med på museet i Sæby, og prøve nogle af de gamle spil og lege, der ligger til fri afbenyttelse i museets nye aktivitetsrum.

Skattejagt. Tag med Bæltedyret Bent på en gådefuld skattejagt gennem museet med opgaver om museets samlinger.

Alle aktiviteter kan ses og prøves hver dag i Museets åbningstid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udstillinger og aktiviteter på Sæby Museum i januar' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER