Ingen buskørsel i Nordjylland i dag

Ingen buskørsel i Nordjylland i dag

23. december 2012 - kl. 21:13 - af

Sneen i Nordjylland søndag rammer nu dem, der havde planlagt at tage bussen mellem de Nordjyske byer. NT har nemlig i forbindelse med snestormen, taget den drastiske beslutning at indstille al buskørsel.

“Vejrsituationen er så håbløs i Nordjylland på grund af snestormen, at NT indstiller buskørslen og flextrafik (handicap-kørsel, flextur og teletaxi) resten af i dag og indtil mandag morgen”, skriver NT på deres hjemmeside.
NT håber at genoptage buskørslen igen mandag morgen.

Sneen har væltet ned over landet i løbet af søndagen. Det afløses senere af isslag, og med undtagelse af Nordjylland bliver det tøvejr med regn, som vil vaske en del af sneen væk, forudser DMI.
”Jeg tror dog, sneen overlever i Midt- og Nordjylland juleaftensdag”, siger Jørn Thomsen, der er vagtchef ved DMI.

Søndag falder de største mængder sne i Nordøstjylland, der kan få op til 20 centimeter, mens der i resten af landet ventes at falde mellem fem og 15 centimer. I Nordjylland vil sneen stort dale ned hele dagen og natten igennem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ingen buskørsel i Nordjylland i dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER