Den Nordjyske Trivselspris til virksomhed i Østervrå

Den Nordjyske Trivselspris til virksomhed i Østervrå

22. december 2012 - kl. 9:47 - af

Hvert år i november uddeler Den Nordjyske Trivselsfond en pris ”Den Nordjyske Trivselspris”. Prisen skal støtte tiltag inden for sundhed og trivsel gennem et sikkert og sundt arbejdsmiljø, fortæller fonden på deres hjemmeside.

Den Nordjyske Trivselspris tildeles et projekt, der HAR fundet sted, og som har sat noget helt særligt i værk inden for sundhed, trivsel og arbejdsmiljø. Det skal være noget, som har været med til at gøre en forskel for den enkelte medarbejder eller for gruppen af medarbejdere. Mulige ansøgere kan være virksomheder, afdelinger, enkeltpersoner eller studerende.

Dette års pris deles af to, nemlig Svend Aage Christiansen A/S i Østervrå og Institut for Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet.

Hos virksomheden Svend Aage Christiansen A/S har de virkelig levet op til kravene for at modtage prisen. Firmaets 175 ansatte har bl.a. været inviteret til et arrangement, hvor netop trivsel stod øverst på dagens program, ligesom arbejdsmiljøet er noget, der investeres meget i. Noget som også kan måles på alle de tilfredse medarbejdere, som ligeledes har et lavt sygefravær.

Formanden for Den Nordjyske Trivselsfond Henrik Christensen fortæller, at det er en stor glæde at overrække administrerende direktør Sved Aage Christiansen og arbejdsmiljøansvarlig Jørn Aagaard Trivselsprisen, som er en check på 25.000 kr.

Sved Aage Christiansen A/S er et af Nordjyllands største entreprenørfirmaer, og er ISO-certificeret.

I 2010 gik prisen til Sygehus Vendsyssel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den Nordjyske Trivselspris til virksomhed i Østervrå ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger