Nordjysk VVS løb med sejren til holdskydningen

Nordjysk VVS løb med sejren til holdskydningen

20. december 2012 - kl. 0:52 - af

Sæby og Omegns Skytteforening startede i efteråret, som noget nyt, en holdturnering for alle voksne m/k med interesse for skydning. Holdet kunne være et firma, eller bestå af en gade hvor venner/familie, slår sig sammen til et hold.
Der var tilmeldt tre hold, og der måtte være 4 personer på hvert hold, hvoraf de 3 bedste resultater tæller i det samlede holdresultat.

Holdskydningen er kørt over 6 runder og er nu afsluttet. Resultatet blev, at skytterne fra Nordjysk VVS blev vinder med 3351 point, Veteranerne 3284 point og Bambi med 3261 point.
Vinderne fra Nordjysk VVS blev fejret på den sidste skydedag, som sluttede med hyggeligt samvær og uddeling af præmier.

Formanden for Sæby Skytteforening Flemming Kokholm betegner holdturneringen som en succes, selv om der kun var tre hold der deltog.  Allerede nu, er en ny turnering tilrettelagt: Denne starter den 17. januar 2013 og tilmeldingsskema kan findes på foreningens hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjysk VVS løb med sejren til holdskydningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER