Omstrukturering af den kommunale køkkendrift

Omstrukturering af den kommunale køkkendrift

19. december 2012 - kl. 10:39 - af

På socialudvalgsmødet d. 5. december blev det besluttet at føre madlavningen tættere på de ældres hjem, således at de steder, hvor det er muligt, vil vi i vores plejecentre igen komme til at tilberede maden, så vores ældre igen kunne få duften af mad, som bliver tilberedt, dette vil efter min mening give en bedre livskvalitet i plejecentrene , til glæde for vores ældre borgere. Samtidig vil der være mulighed for at være med til tilberedningen for dem der ønsker det, og man vil i de forskellige Leve-Bo miljøer selv have mulighed for, og valgfrihed til at planlægge menuerne, det kalder jeg livskvalitet, alternativ ville være som i dag, at man fik køle- vakuum mad.

Når så ældrerådets formand ved Hanne Andersen i SaebyAvis under overskriften ” Ældre beboer i økonomisk klemme” fremturer med ældrerådets modstand mod denne ordning, samt ensartet betalingsvilkår i kommune, så er det at jeg i henhold til ældrerådets høringssvar, se referatet fra socialudvalgsmødet d. 05.12, er nødt til at citere fra ældrerådets høringssvar .

Ad ”betaling af mad”:

Ældrerådet kan fuldt ud støtte, at der indføres ensartede betalingsprincipper for mad i plejeboliger og Leve-Bo , citat slut.

Ikke et ord om hvad man ønskede af betalingsterminer.

Der er ingen i socialudvalget der ønsker at vores ældre borgere kommer i økonomisk klemme, det har været et stort ønske at indføre ens vilkår i hele kommunen, hvilke ældrerådet også har anbefalet .

For at mildne på denne omlægning er det besluttet at maden for December 2012 , samt maden for januar 2013 opkræves sammen med maden for februar d. 01.02, samtidig med at ældrechecken udbetales, der vil tilgå de ældre borger der bliver berørt et personligt brev om dette mellem jul og nytår.

Dette til orientering.

Socialudvalgsformand

Peter E. Nielsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Omstrukturering af den kommunale køkkendrift ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER