Tør man på nuværende tidspunkt tro på en hvid jul?

Tør man på nuværende tidspunkt tro på en hvid jul?

17. december 2012 - kl. 11:02 - af

Ifølge DMI er der gode chancer for at sneen vil dale ned over landet igen i slutningen af ugen, skriver BT

Mandag og tirsdag vil vejret være en smule kedeligt med dis, tåge og småregn landet over. Men så skulle der, ifølge vagthavende hos DMI, Thyge Rasmussen, ske noget. Onsdag og torsdag vil temperaturen igen komme ned under frysepunktet om natten, og torsdag skulle forandringen så komme.

”Torsdag aften kommer der et snevejr ind over hele landet, og ifølge de nyeste prognoser vil sneen blive liggende fredag og lørdag. Der kan falde mellem fem og ti centimeter i løbet af torsdagen – mest mod nord og øst. Vi kommer nok tilbage til sneglatte veje igen. Samtidig vil det blæse en del fredag og lørdag, så der er mulighed for fygning landet over”, forklarer Thyge Rasmussen fra DMI.

Hvorvidt vi i år får en hvid jul, er endnu meget usikkert. Ifølge DMI svinger prognoserne meget, men der er mulighed for, at sneen, der vil falde i løbet af næste uge, bliver liggende helt til den 24. december.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tør man på nuværende tidspunkt tro på en hvid jul?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger