Invitation til fælles juleaften i Sæby….

Invitation til fælles juleaften i Sæby….

17. december 2012 - kl. 0:14 - af

Foreningen Juleaften i Sæby inviterer til fælles juleaften i Sæby Fritidscenter, og det er selvfølgelig den 24. december om aftenen.

For andet år i træk arrangeres der juleaften i Sæby fortrinsvis for borgere fra den tidligere Sæby Kommune. Arrangementet er for enlige og par med/eller uden børn, ældre samt personer, der måske ikke lige har nogen at være sammen med denne aften.

Festen er gratis
Sæby Fritidscenter danner rammen om festen, der arrangeres af foreningen Juleaften i Sæby. Tovholder for festen er foreningens formand Henning Christensen, Dybvad desuden består bestyrelsen af Tommy Thomsen, Sæby og Steen Granvig, Syvsten.

Pengene til festen er fundet, og det betyder, at det er helt gratis at deltage. En flok frivillige har givet tilsagn om, at de vil stå for en dejlig aften i hyggelige omgivelser, med juletræ, levende musik og ikke mindst god mad. Den opgave er lagt i hænderne på en kok fra Ålborg, som får god hjælp af et par af de frivillige. Samtlige deltagere vil modtage en julegave og der er godteposer til børnene.

Tilmelding
Dørene åbnes kl. 17 til fritidscentrets cafeteria, og kl. 18 starter aftenens arrangement.

For at deltage i Juleaften i Sæby er det nødvendigt at melde sig til, og det skal ske senest den 19. december i Røde Kors Genbrugsbutik på Krystaltorvet i Sæby.

Sponsorer
En flok gavmilde sponsorer har gjort det muligt at afholde Juleaften i Sæby:

Roblon Fonden

Sæby Handelsstandsforening

Lions Club Jyske Ås

Hans Ole Kalhøj

Nordjyske Bank

Spar Nord Bank

Danske Bank

Sparekassen Vendsyssel

Sæby Fritidscenter

Ousen

Entreprenør

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Invitation til fælles juleaften i Sæby....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER