Mørketur i Sæbygård Skov med Naturvejleder Bo Storm

Mørketur i Sæbygård Skov med Naturvejleder Bo Storm

15. december 2012 - kl. 13:26 - af

Tag med på gåtur i mørket, og oplev de mange dyr, som ikke går til ro om natten.

Tidspunkt: Torsdag den 17. januar 2013 kl. 19:30 – 21:30.
Mødested: Tennisbanerne i Sæbygård Skov, Kildevej 59, Sæby
​Turleder: Naturvejleder Bo Storm

En gåtur i mørket er noget, der gør mange mennesker bange. Man bruger andre sanser, idet man ikke kan se, og specielt hørelsen kommer i brug. Mange tror at dyrene går til ro, men der er faktisk mange dyr, der netop er vågne om natten.

På denne anderledes gåtur vil vi høre om nataktive dyr og lytte efter ugler, som ofte høres i Sæbygård skov. Vi skal også have en fortælling om overtro. Efter gåturen er Nordjyske Bank vært ved en kop varm kakao ved bålet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mørketur i Sæbygård Skov med Naturvejleder Bo Storm' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER