TV2Nord indgår samarbejde med Radio24syv

TV2Nord indgår samarbejde med Radio24syv

13. december 2012 - kl. 0:03 - af

Fra starten af det nye år kan de regionale tv-seere i Nordjylland høre Radio24syv om natten og om morgenen, når de tænder deres fjernsyn for at tjekke nyheder og vejret.

Fra kl. 23.30 til kl. 9.30 alle ugens dage vil de regionale tv-seere kunne høre Radio24syvs natprogram, morgenprogram og finansprogrammet Millionærklubben, samtidig med at de kan følge den regionale nyhedsopdatering på deres tv-skærm.
Det sker, fordi TV2/Nord har indgået et nyt programsamarbejde med Radio24syv.

”For os er der tale om et rent win/win samarbejde. Vi kan tilbyde vores seere et mere helstøbt produkt på de tidspunkter af døgnet, hvor vi ikke sender tv. Vi forventer, at der er flere nordjyder, som vil åbne for TV2/Nord f.eks. sent om aftenen og om morgenen, inden vi sender vores første nyhedsudsendelse, da de fra nytår vil få både nyheder og vejrmeldinger og ikke mindst Radio24syv på lydsiden”, siger direktør for TV2/Nord Pia Daugaard.

På Radio24syv ser man det som en mulighed for at komme ud med sine programmer til en målgruppe, der kan være svær at nå.

”Vi er meget glade for denne mulighed. Radio24syv får en unik chance for at præsentere vores gode programmer for endnu flere lyttere hos de regionale tv-stationer, der har et stærkt brand”, siger administrerende direktør og chefredaktør for Radio24syv, Jørgen Ramskov.

Samarbejdet mellem Radio24syv og TV2/Nord starter 1. januar 2013.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV2Nord indgår samarbejde med Radio24syv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger