Indsamling af affald i Sæby indstillet

10. december 2012 - kl. 9:38 - af

På grund af vejr og sne er indsamlingen af renovation sat i bero resten af mandagen. Der er for store problemer for renovationsbilerne, og der er problemer for skraldemændene med at stå fast med sække og containere.

På næste mandag afhentes 2 sække hos alle husstande, som får tømt om mandagen. Man kan bruge alle former for sække til affaldet. Der udleveres også ekstra sække på genbrugspladserne.

Hvis man ikke kan vente til næste uge accepteres det også, at der afleveres renovationssække på genbrugspladserne.

Fra tirsdag håber vi på mere normal afhentning, og vi skal opfordre alle til at sørge for rydning af hele vejen fra standpladsen og ud til vejen. Der skal ryddes (saltes) ned så fliserne er rene, fortæller Tore Vedelsdal, Direktør hos AVØ.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indsamling af affald i Sæby indstillet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER