Brand i traktor på Fjembevej i Dybvad

Brand i traktor på Fjembevej i Dybvad

10. december 2012 - kl. 13:32 - af

Det er ikke kun vi andre, der kan blive trætte i koderne af at skovle sne. På Fjembevej i Dybvad blev en traktor så træt, at der pga. en kortslutning gik ild i de elektriske dele.

Esben, der var fører af traktoren, var netop efter 1 ½ times kørsel bakket ind på gårdspladsen for at få diesel på og for at høre, om der var flere steder, der skulle ryddes for sne. Han var væk i 3-4 min. da der pludselig blev råbt på ham, at hans traktor stod i flammer. Traktoren stod op langs husmuren, og det kunne være gået gruelig galt, men heldigvis slap han med skrækken. Traktoren kommer ikke ud at køre mere i dag, men kan dog repareres.

Falck’s brandfolk fra Sæby blev tilkaldt, og 2 vogne rykkede ud, men kun den ene nåede frem i første omgang, da den anden kørte fast i sneen.

En kommentar til “Brand i traktor på Fjembevej i Dybvad” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Brand i traktor på Fjembevej i Dybvad”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i traktor på Fjembevej i Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER