Ønskeseddel til jul fra de undrende forældre

Ønskeseddel til jul fra de undrende forældre

10. december 2012 - kl. 11:38 - af

Til Børne-og Ungdomsudvalget og Frederikshavn Byråd – Kære politikere.

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og vil gerne anerkende jer for jeres gode arbejde for alle borgere i Frederikshavn Kommune. Det er en stor opgave, at drive en kommune og gøre alle borgere glade og tilfredse. Det økonomiske stormvejr vi alle har været vidne til de sidste år, gør det ikke lettere, og det kræver, at man virkelig laver nogle holdbare budgetter og investerer pengene med stor fremsynethed.

Den 6. december havde vi et lærerigt dialogmøde i Dybvad, hvor politikere, borgere og skolebestyrelsen havde en god dialog. Der blev ivrigt debatteret forskellige konsekvenser ved en evt. flytning af SFO 1, det være sig både gældende for børn, forældre og lokalsamfundene. Trods skolebestyrelsens fremlæggelse af forslag, omkring morgen og eftermiddagspasning i SFO 2 i Dybvad set i forhold til forældres problemer omkring at få logistikken til at gå op, samt forslag om, at SFO 1 deles i Hørby, så 0. og 1.klasse får base i Hørby Børnehus og 2. og 3. klasse får base på skolen i Hørby, stiller vi os stadig undrende over, om det er hensigtsmæssigt at et indskolingsbarn veksler mellem 2 forskellige SFO tilbud (SFO 2 og SFO 1) flere gange dagligt. Vi undrer os over, om den pædagogiske kvalitet kan sidestilles med, den kvalitet der er i den nuværende SFO 1 i Dybvad. Her er der lokaler, der er indrettet til et pædagogisk læringsmiljø, og børnene er tillige sammen på tværs af alder fra 0. til 3. klasse.

Dette ser vi, som en fordel for det sociale læringsmiljø, hvor relationer bliver dannet på tværs af alder. Både store og små kan her spejle sig i hinanden og lære at tage ansvar for hinanden og fællesskabet. Vi mener også, at personaleressourcerne bedre kan udnyttes med børnene samlet i en base.

Debatten blev både af politikere og borgere ledt hen på, at vi nok er blevet overhalet indenom af Christine Antorinis forslag til en ny skolereform, hvor skoledagene bliver længere, og SFO tilbuddet unægteligt vil blive et andet.

Vi håber derfor, I har is i maven og tør tænke langsigtet, og ikke lader jer friste af kortsigtede besparelser. Vi håber i den forbindelse, I venter med at træffe en afgørelse i sagen omkring flytning af SFO 1 fra Dybvad til Hørby. Det ser ud, som om der i løbet af foråret kommer en afklaring omkring den nye skolereform, så lad os da vente og se, hvad den indeholder.

Så vi ønsker, at I på mødet i B&U den 11. december og evt. på Byrådsmødet den 19. december bevarer roen og udskyder den vigtige beslutning, så vi alle får en rigtig herlig jul og et godt nytår.

De undrende forældre
Louise, Bianca og Klaus

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ønskeseddel til jul fra de undrende forældre ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER