Se aflysninger og billeder fra vejrsituationen her

Se aflysninger og billeder fra vejrsituationen her

9. december 2012 - kl. 11:05 - af

Søndag den 9. december skulle der, traditionen tro, være julekoncert i Riddersalenpå Sæbygaard Slot, men det har kong vinter sat en stopper for, og julekoncerten med Sæby Voksenkor i Tolne Kirke er flyttet til torsdag den 13.dec. kl. 19.30, ligeledes pga. vejret.

Netop nu ser det ud til at være særlig slemt på de mindre veje fortæller vagtcentralchef ved Dansk Autohjælp, Ellen Trolle.

”Vi begynder selv at have problemer med at komme rundt, og vi har faktisk selv siddet fast i et enkelt tilfælde. Vi har indtil videre været ude for at trække fire biler fri af sneen alene i Sæby”, siger hun.

SaebyAvis følger trafiksituationen og vil vende tilbage med evt. yderligere aflysninger.

OPDATERING:

Aflysning af Julekoncert Volstrup Kirke søndag den 9. december kl.19.00

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Se aflysninger og billeder fra vejrsituationen her' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER