Udsolgt til januar fest i Syvstenhallen

Udsolgt til januar fest i Syvstenhallen

8. december 2012 - kl. 11:34 - af

Lørdag d. 1. december startede salget af billetter til Stig & Vennerne samt 4 Play, som spiller til nonstop bal i Syvstenhallen.

På førstedagen blev der solgt 650 billetter og de sidste hundrede var væk fredag den 7. december.

Syvsten IF ser frem til en forrygende fest sidst i januar. Allerede nu har 330 meldt sig til spisning. Hvis der er flere som ønsker at deltage i spisningen, bestilles billetter hos Inge 2145 1823 eller tlf. 9846 9295. Ved køb af spisebilletter er pladsreservering også i hus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udsolgt til januar fest i Syvstenhallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER