Sæbygarden som Nisser i bybilledet i Sæby

Sæbygarden som Nisser i bybilledet i Sæby

8. december 2012 - kl. 1:01 - af

Gennem snart rigtig mange år har Sæbygarden sørget for julestemning i Sæbys gader omkring juletid. Sæbygardens børn, unge og ældre medlemmer vil være at se i Sæbys bybillede flere gange i december måned. Og her taler vi om rigtige nisser ! Sæbygarden deler sig i mindre grupper og går rundt i bybilledet og spiller julemusik på gader og torve, i butikker og udenfor butikker til glæde og hygge for alle handlende.

Julen er den hyggeligste tid på året at lave musik i. Og med nordjyllands absolut flotteste og hyggeligste julebelysning bliver musik og handel til en god oplevelse for hele familien.

Allerede fredag var Sæbygardens nisseorkester at høre og se i bybilledet, da de i spillede flere gange i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Lørdag formiddag kan man atter høre toner fra nisseorkestret rundt om i Sæby. Her udover vil de være i gaden både den 15. og den 16. samt den 23. december. Så kom i byen og køb gaver, få et glas gløgg og nyd alle de velkendte toner fra Sæbygardens nisseorkestre.

Og husk så at Sæbygardens årlige og traditionsrige Julealsangskoncert bliver spillet i Sæby Kirke søndag den 16. december kl. 19.30. Sæbygardens tambourgruppe vil underholde i kirken allerede fra kl. 19.00. Kom i god tid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbygarden som Nisser i bybilledet i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger