Julestemningen jages på Hørby Efterskole

Julestemningen jages på Hørby Efterskole

7. december 2012 - kl. 11:03 - af

Jul og traditioner hænger sammen, og jagten på både traditioner og julestemning var i høj grad det, der prægede eftermiddagen lørdag den 1. december, hvor Hørby Efterskole havde indbudt til julehygge for elevernes familier og venner, og således havde godt 500 mennesker fundet vej til efterskolen for at være med til det store jule arrangement ’1. Lørdag i Advent’.

Skolens Musik- og Dramalinie optrådte med deres store juleshow med sang, dans og musik, hvor eleverne havde haft til opgave at bygge en scene op over en lille historie, der så skulle indgå i forestillingens helhed, hvor det overordnede tema naturligvis var ’Jul’.

Udover juleshowet bød eftermiddagen også på workshops, hvor de mange gæster bl.a. kunne opleve forskellige aktiviteter tilrettelagt ud fra tankerne om læringsstile og mange intelligenser og dermed den arbejdsform, som eleverne på Hørby Efterskole arbejder efter i det daglige.

Jule- og Adventsarrangementet den 1. december gav også gæsterne mulighed for at følge det byggeri, der nu har pågået siden først på sommeren. Skolens nye Multisal til de ekspressive fag står næsten færdig, mens pejsestuen med omkringliggende klasselokaler forventes afsluttet medio januar, hvorefter elever og lærere kan indtage de nye arbejdsrum.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julestemningen jages på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER