Oplev Händels Messias i Sæby Kirke…

Oplev Händels Messias i Sæby Kirke…

6. december 2012 - kl. 9:35 - af

Onsdag d. 12. december kl. 19.30 er Sæby kirke rammen om årets julekoncert. 1. del af Händels berømte oratorium Messias opføres af Den Jyske Sinfonietta og koret Vox Jutlandica med solisterne Stine Elbæk, sopran, Mette Østergaard, alt, Sami Jarrar, tenor og Niels Jørgen Tranberg, bas. 1. del af oratoriet fortæller om Jesu fødsel og rummer mange high-lights. Opførelsen slutter med det store Halleluja-kor, og i tilgift opføres Corellis concerto grosso ”Julekoncerten” ledsaget af smukke billeder. Det hele ledes af organist og dirigent Michael Hvas Thomsen.  En stor oplevelse venter.

Billetter á 100 kr. købes på Kirkekontoret, Strandgade 13, tlf. 98 46 39 37.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev Händels Messias i Sæby Kirke...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER