Travl måned for julenisserne fra Musikkorps Sæby

Travl måned for julenisserne fra Musikkorps Sæby

5. december 2012 - kl. 10:23 - af

December måned er en travl måned for alle – og det gælder også for musikerne i Musikkorps Sæby. Allerede den 25. november blev juleuniformen luftet så godt og grundigt i Sæbys gader da der i storm og regn kunne høres juletoner forud for at julemanden tændte det flotte juletræ på Torvet i Sæby.

Regn og blæst er udskiftet med frost og nu også sne. Hvem forbinder ikke sneen med julehygge, og lysene brænder lystigt i kalenderlys, adventskranse og flotte dekorationer rundt om i de små hjem. Julemusik høres i radio og tv, men udendørs også, når Musikkorps Sæby besøger både Frederikshavn og Sæby. Der er gode chancer for at nynne med til velkendte juletoner, når julegaverne skal i hus. I både Frederikshavn og Sæby kan du i de flot udsmykkede gader ikke undgå at komme i julestemning, og tilsætter du et gran af julemusik er stemningen i hus.

Julen er traditionernes tid.
2. søndag i Advent, er Musikkorps Sæby lille ”kirkemusikgruppe” klar til at spille julen ind i Volstrup Kirke sammen med Sæbykoret MAS. Koncerten har bestået i mange år og er altid en velbesøgt begivenhed. Den finder sted på søndag d. 9. december kl. 19.00 og der er fri entre´. Kirkegruppen bliver dirigeret af Dorthe Linde Jørgensen fra Musikkorps Sæby og Sæbykoret MAS er under ledelse af Jette Sørensen. Der vil traditionelt være fællesnumre med musikken og koret, ligesom der også kommer afdelinger med musik og kor alene. Fællessalmer giver de besøgende mulighed for at få stemmebåndet smurt lidt. Volstrup Kirkes organist vil her lade orglets toner ledsage sangstemmerne.

Traditionen opstod i tidligere sognepræst Jens Pind Jørgensensen tid og denne tradition er nu videreført under sognepræst Kate Feltskov.

Musikkorps Sæby håber selvfølgelig at se rigtig mange søndag aften i Volstrup Kirke, hvor tonerne har de helt perfekte rammer for at give tilhørerne en dejlig oplevelse.

Tonerne fortsætter
Resten af december vil juletonerne fortsætte med at lyde fra Musikkorpsets nisser i gaderne i Sæby og Frederikshavn. Sæbygarden bidrager også med musik i Sæby, så unge såvel som gamle nisser trisser rundt og spreder juleglæde, og musik giver glæde.

Korpset øver også i december måned. Nytårskoncerten til januar skal finpudses. Den 19. januar 2013 danner Hotel Viking igen rammerne for Korpsets nytårskoncert. Kim Sjøgren vil være koncertens solist, og der er sjove indslag i støbeskeen. Musikkorps Sæby har haft fornøjelsen at spille sammen med Kim Sjøgren til nytårskoncert før, og nu prøves det igen.

Har du ikke købt julegaven til din kære familie endnu, kunne dette jo være en oplagt gaveide´. Koncerten starter med spisning og derefter vil solist og Musikkorps Sæby komme på scenen. Korpset bliver dirigeret af Mogens BB Jensen og konferencier vil være Preben Reinholdt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Travl måned for julenisserne fra Musikkorps Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER