Julehygge og marked i Retfærdigheden

Julehygge og marked i Retfærdigheden

3. december 2012 - kl. 11:55 - af

Så inviteres der til julemarked lørdag den 8. december kl. 10.00 – 16.00 i Retfærdigheden, Algade 14.

Den gamle retssal bliver julepyntet, og 18 udstillere vil være fordelt i hele huset, hvor de viser deres spændende ting. Der bliver mulighed for at købe, bl.a. glaskunst, pileflet, bøger, patchwork, dekorationer, nisser, lys og meget mere.

I cafeen kan der købes gløgg og æbleskiver, samt kaffe og hjemmebagt kage.

Musik og sang ved Jytte og Ole.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julehygge og marked i Retfærdigheden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER