Fuld gang i Handelsstands-foreningens julespil

Fuld gang i Handelsstands-foreningens julespil

3. december 2012 - kl. 0:08 - af

Siden juletræstændingen sidste søndag, har alle medlemsbutikker i Sæby Handelsstandsforening tilbudt kunderne stempelkort, som en ekstra bonus til dem der handler lokalt.

Julespillet er som tidligere fortalt et tiltag fra Handelsstandsforeningen, der skal få de lokale til at vende blikket mod de mange spændende butikker i Sæby, når årets julegaver skal købes.

Spillet går i alt sin enkelthed ud på, at man får et stempel for hver påbegyndt 100 kr., der handles for. Når kortet med er fyldt med 10 stempler, skriver man sine oplysninger på bagsiden og aflevere det udfyldte kort i den hvide postkasse på Julemandens Hus.

Dette har rigtig mange taget godt imod, og det har da også resulteret i flere daglige tømninger af en propfyldt postkasse. Så allerede efter den første uge er meldingen klar, spillet er en succes, og en meget tilfreds bestyrelse for Handelsstandsforeningen håber den gode start fortsætter hele december, og dermed giver både byens forretningsdrivende og de lokale en god december med mange gode oplevelser og gaver.

En af disse gode oplevelser kan være, når der hver fredag frem til jul, udtrækkes vindere i spillet. Præmierne er sponsoreret af byens mange butikker, og ingen tvivl om at det er en fantastisk samling af forskellige gaver til en samlet værdi af mere end 50.000 kr.

De ugentlige vindere offentliggøres her på avisen og i Folkebladet hver onsdag frem til jul, og hovedpræmien og dermed den sidste trækning finder sted søndag den 23. december og offentliggøres den 24. december, samme steder.
Hovedpræmien, som er sponsoreret af Happy Days, er et slotsophold i Tyskland. Happy Days, der har tilholdssted i Vangen mellem Sæby og Frederikshavn, synes også godt om tiltaget og fortæller
til SaebyAvis, at de er glade for at måtte deltage i et af de mange spændende tiltag, der altid er i Sæby.

Så har du næsten fyldte stempelkort i pungen, så er det bare med at få dem udfyldt og afleveret i postkassen, så du kan nå så mange trækninger så muligt, og dermed forøge chancen for nogle af de mange flotte præmier, som du kan se billeder af her allerede på onsdag.

Held og lykke til alle….

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuld gang i Handelsstands-foreningens julespil' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger