Cafe’ Lange bliver til Pizza Pasta Cafe’ Restaurant

Cafe’ Lange bliver til Pizza Pasta Cafe’ Restaurant

3. december 2012 - kl. 16:36 - af

Mandag skifter Cafe’ Lange på Vestergade 11 i Sæby navn og menukort. Fremover vil du kan få alt fra pizza, salat, bøf, t-bone steak og lammekoteletter m.v. – et meget alsidigt menukort med mad for alle i familien, men de fortæller, at de vil bevare den meget berømte Cafe’ Lange burger.

Ismet Celiker, der er den nye indehaver, kommer fra Tyrkiet fra en lille by nær Ankara, men har boet i Danmark i mere end 30 år, og han har mere end 20 års erfaring inden for branchen, og har tidligere drevet restaurant i bl.a. Blokhus og Nykøbing Mors, og siden år 2000 været indehaver af Pizza N Pasta Place på Søndergade 22 i Frederikshavn.

Pizza Pasta Cafe’ Restaurant på Vestergade 11 i Sæby vil få Ismets søn Vefa Ismet som daglig leder.

Familien overtog restauranten for flere dage siden, men vil indtil mandag, når spiritusbevillingen forhåbentlig er i hus, køre videre i Cafe’ Langes navn.

Den nye Cafe’ vil have åbent hver dag fra kl. 11 til 22, søndag dog først fra kl. 12.

Du kan finde det alsidige menukort på pizzapastaplace.dk

4 kommentarer til “Cafe’ Lange bliver til Pizza Pasta Cafe’ Restaurant” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Cafe’ Lange bliver til Pizza Pasta Cafe’ Restaurant”

 • Tanja Kristensen

  Vi valgte en hurtig løsning ang aftensmad efter at have læst denne artikel ;o) . Det kan bestemt anbefales . Det blev leveret inden for en halv time . Var dejlig varm og meget velsmagende . Noget vi bestemt vil benytte os af en anden gang . Takker fra Emilievej 17 i Sæby og ønsker Pizza Pasta Cafe `Restaurant Velkommen til Sæby :o)……..

 • Det lyder til ar det nok skal blive en succes…men jeg synes det der skilt der er sat på muren er ALT for stort ….det virker lidt skæmmende.De små i vinduerne har den perfekte størrelse 🙂 Men skal da helt bestemt ind og ha noget godt mad en dag….ønsker held og lykke…

 • Mette Gregersen

  Der har nu altid været hurtig og god betjening på Cafe Lange. Vi er kommet der igennem flere år og er faktisk ret skuffede over at Langes ejere bare sådan “smutter”.

  Vi har også besøgt de nye ejere og det er udmærket. 🙂

 • pizza pasta cafe

  vi tak for jeres godt kommentar mvh,, pizza pasta cafe

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cafe’ Lange bliver til Pizza Pasta Cafe’ Restaurant' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER