Henrik Engqvist – besøger Hørby Efterskole igen

Henrik Engqvist – besøger Hørby Efterskole igen

1. december 2012 - kl. 8:33 - af

Musikeleverne på Hørby Efterskole fik sig en på opleveren, da de stod ansigt til ansigt med den danske musiker Henrik Engqvist. Henrik Engqvist har gennem de sidste 20 år besøgt Hørby Efterskole med mange kendte kunstnere fra ind- og udland. Denne gang besøgte han Hørby Efterskole med sit eget orkester – Engqvist orkester.

Med sig i år havde han Poul Riemann, der til daglig spiller keyboard og har spillet med bland andre, Thomas Helmig, er kendt fra orkestret fra vild med dans og toppen af poppen.

Den danske musiker Henrik Engqvist har spillet med mange navne som Poul Riemann, Robben Ford & Benjamin Koppel. Desuden er Henrik – Jazz ambassadør for Nordjylland. Dette blev Henrik i 1998, efter han kom tilbage fra USA. Mens Henrik var i USA startede han et tromme Academy, dette blev så stor en succes, at han tog ideen med tilbage til Danmark , hvor han i dag har flere elever gennem sit tromme Academy.

Engqvist har gennem de sidste 20 år besøgt Hørby Efterskole for at dele ud af sine musiske evner. Han er til stor inspiration for musikeleverne på Efterskolen. Eleverne får mulighed for at snakke med Henrik og hans orkester, når de er her.

En af skolens musiklærere Ole Læborg udtaler: ”Det er vigtigt at vores elever får mulighed for at møde professionelle musikere. På den måde kan de få afklaret mange af de spørgsmål, de har omkring det at leve af at lave og spille musik”.

Hørby Efterskole glæder sig til igen næste år at kunne præsentere Henrik Engqvist for deres elever.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Henrik Engqvist – besøger Hørby Efterskole igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER