Flot overskud fra november-marked til humanitært arbejde

Flot overskud fra november-marked til humanitært arbejde

1. december 2012 - kl. 9:40 - af

Søsterloge nr. 54 GRY har netop afholdt sit traditionelle november marked, og igen i år blev det en stor succes.

Efter velkomst ved søster Kirsten Dalsgaard underholdt Astrid Hartvig på klaver, og man sang den første julesang. Publikum forsynede sig ved kaffebordene med mange lækre boller, kringler, lagkager m.m. alt sammen hjemmelavet af flittige søstre.
Der var trængsel ved alle de flotte boder, og de smukke juledekorationer og kranse – lækkert hjemmelavet syltetøj, syltede rødbeder, nybagte boller lige til fryseren, flotte tærter, dejlige småkager m.m. blev hurtigt solgt.

Der blev også solgt en mange lodder til det fantastiske lotteri, hvor præmierne var doneret af de handlende i både Sæby, Frederikshavn, Skagen og Sindal. Alle søstrene er de forretningsdrivende stor tak skyldig for alle de flotte gaver, som var med til endnu engang at give et meget fint overskud på kr. 15.233,00.

Et overskud, der sammen med en masse frivillige søstres arbejde, vil blive brugt udelukkende til humanitært arbejde.

Vil man vide lidt mere om Søsterloge nr. 54 GRY, kan man gå ind på deres hjemmeside Odd Fellow loge 54 Gry.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot overskud fra november-marked til humanitært arbejde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER