Skal Gunnar Møller Nielsen vinde prisen?

Skal Gunnar Møller Nielsen vinde prisen?

30. november 2012 - kl. 14:22 - af

Gunnar Møller Nielsen er videre i konkurrencen om Nordeas ”Gør det mulig pris”, så det bliver et spændende opløb. Skal han være mellem de tre finalister, der bliver sendt videre til den endelige afgørelse i Sport 2012 i Herning den 5. januar?

”Jeg takker alle jer, som har stemt og bakket mig op i muligheden for at nå videre i konkurrencen. Vi er nu ti kandidater til prisen. De ti kandidater vil nu på lige fod blive præsenteret for dommerkomiteen, der vælger de tre finalister, der går videre til Sport 2012 i Herning den 5. januar 2013”, siger Gunnar Møller Nielsen.

Programmet sendes direkte på DR 1 kl. 20.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal Gunnar Møller Nielsen vinde prisen?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER