Hyggelig pigeaften i Spar Nord i Sæby

Hyggelig pigeaften i Spar Nord i Sæby

30. november 2012 - kl. 14:56 - af

Mandag den 26. november blev der holdt pigeaften i Spar Nord.

De 40 fremmødte piger fik en rigtig hyggelig aften, hvor der først blev fortalt om kvinder og pension og hvad skattereformen betyder for pensionsindskud i fremtiden. Spar Nord oplyser, at der allerede er aftalt pensionsmøder.

Herefter blev der serveret tapas og et glas vin, mens Anja Mose fra Frk. Grøn dækkede et par spændende borde med lidt anderledes borddekorationer. Anja gav gode råd til at lave en enkel julebuket og dekorationer, alt blev studeret og der blev spurgt om gode råd.

Herefter stillede de lokale piger fra banken op som modeller i tøj fra Kalhøj, med Hans Ole som konferencier.

Efter uddeling af præmier sluttede en rigtig hyggelig og inspirerende aften.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggelig pigeaften i Spar Nord i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER