Skal vi bevare SFO’en og Dybvad?…

Skal vi bevare SFO’en og Dybvad?…

29. november 2012 - kl. 15:55 - af

Sådan spørger forældrene Louise, Bianca og Klaus, og spørgsmålet er kun et blandt mange, når snakken falder på forslaget om at flytte SFO’en til Hørby.

Derfor indkaldes til dialogmøde torsdag den 6. december kl. 19 i klubhuset ved Dybvad Hallen. Hvor erhvervsfolk, politikere og byens borgere vil kunne komme i dialog om, hvor vidt det er hensigtsmæssigt at flytte SFO’en, med det til følge, at børnene skal transporteres frem og tilbage flere gange dagligt. Hvad siger økonomien, og hvordan vil det gå med Dybvads fremtid?

Hvis du vil være med til at bevare SFO’en i Dybvad, børnehaven, et godt og sundt foreningsliv, erhvervslivet og et bæredygtigt lokalsamfund, så mød op og få en snak med Børne- og Ungdomsudvalget og Skolebestyrelsen for Hørby-Dybvad skole omkring forslaget om at flytte SFO’en til Hørby.

Flytningen vil under alle omstændigheder komme til at gå ud over børnene og koste både arbejdspladser og tilvækst i byen, samtidig med at kommunen jo skal spare penge, og hvor vil man anbringe SFO’en? Spørgsmålene er mange og frustrationen stor, så mød op denne aften.

Forslaget behandles på næste ekstraordinære møde i Børne- og Ungdomsudvalget den 11. december.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal vi bevare SFO’en og Dybvad?...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER