Nye erhvervskunderådgivere i Nordjyske Bank

Nye erhvervskunderådgivere i Nordjyske Bank

29. november 2012 - kl. 12:34 - af

Erhvervskunderne i Sæby har taget afsked med erhvervskunderådgiver, Henrik Nielsen, som er flyttet til bankens filial i Frederikshavn for at overtage en kundeportefølje efter en medarbejder, der er gået på pension.

Til gengæld er filialen i Sæby blevet tilført 2 nye medarbejdere, Martin Pedersen fra bankens filial i Sindal og Carsten Holt Christensen, som er nyansat.

Martin Pedersen, 31 år er udlært i Nordjyske Bank, og har primært været tilknyttet filialen i Sindal, hvorfra han havde ansvaret for kontorstedet i Lendum. Martin Pedersen er bosiddendei Sæby og har derfor et godt kendskab til lokalområdet.

Carsten Holt Christensen, 38 år har en HD i finansiering og kommer fra en stilling som erhvervskundechef i Sparbank. Carsten Holt Christensen har en bred, mangeårig erfaring med rådgivning af specielt mindre og mellemstore virksomheder. Carsten Holt Christensen vil desuden aktivt deltage i afdelingens opsøgende aktivitet over for nye, potentielle erhvervskunder.

ErhvervsCenter Sæby oplever god vækst på erhvervskundeområdet og får mange henvendelser fra virksomheder, som ønsker at samarbejde med en stærk lokalforankret bank. Vi ønsker at få bankens overskudslikviditet ud at arbejde i lokalsamfundet, og er i en gunstig situation så vi ikke er begrænset af finanskrisens udfordringer, udtaler erhvervskundechef Stig Elversøe.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye erhvervskunderådgivere i Nordjyske Bank' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger